Knudsens Familie

Du er her:  Hjem > Flotille 122 Thyborøns Historie (HVF122) > Bunkeren i Thyborøn > Vandskade i bunkeren
top
Page
Menu

Vandskade i bunkeren

© janaarslevknudsen@gmail.com

Fredag den 26. maj 1995 om aftenen var Flotillechef Jan Aarslev Knudsen på rutinebesøg i bunkeren. Han kunne konstaterede, at der stod vand ca. 1 mtr. over gulvhøjden. Omgående blev Thyborøn brandvæsen tilkaldt, for at pumpe bunkeren tom for vand.  Dette blev et stort arbejde, da meget af vandet lå i “depoter” bag ved væg beklædningen og i skuffer. Brandvæsenet var i bunkeren flere gange de følgende dage for at pumpe. I alt drejer det sig om ca. 150 tons vand. Det kunne nu konstateres, at alt inventar var ødelagt, og der var sket stor skade på vægpaneler. Alt KGM´s materiel var ødelagt, såsom radar og radioer.

Det var 10 års arbejde, der havde fået et knæk. Men der var et stort ønske om, så hurtigt som muligt, at få bunker op på ret køl igen, således at flotillen kunne løse deres HJV- opgaver under samme gode forhold som tidligere.

 

I julen 1995 startede renoveringen af bunkeren. Denne gang blev arbejdet udført af håndværkere efter at folk fra flotillen havde støbt alle faskinerne i gulvene til. Alle gulvene blev nivelleret ud, og der blev lagt PVC gulv på 135, af bunkerens 200 m2, med et rigtigt godt resultat. Alt i alt blev arbejdet udført så godt, at bunkeren blev bedre end den var før skaderne. Fejl som var gjort tidligere blev undgået denne gang.

 

« forrige top næste »
top
Page
Menu
top
Page
Menu

Powered by CMSimple v.4.6.3 | Template: ge-webdesign.de | Login