Flotille 122 Thyborøns Historie (HVF122)

 

Marine Hjemme Værnets Logo

© janaarslevknudsen@gmail.com

Som flotillechef for Hjemmeværns flotille 122, Thyborøn gennem 16 år, fra 1985 til 2001, har jeg samlet oplysninger og billeder fra dengang i 1949 hvor flotillen blev dannet og til årsskiftet 2000/2001, hvor jeg stoppede.

Indgangsvinklen til disse sider er, at jeg ligger inder med stor viden om flotille 122 og vil som sådan, gerne give denne viden videre. Der er ikke og vil ikke blive taget hensyn til den, på jysk trælse måde, hvormed jeg stoppede som chef for flotillen. Jeg mente dengang, og mener stadig, at det var et mellemværende mellem KK Kurt Verner chef MHD 1 og mig. At det gav en masse frustrationer mellem mit personale og mig, har jeg fuld forståelse for. Mit hjerte ligger stadig i Marinehjemmeværnet og ønsker kun at flotille 122, Thyborøn har vind i sejlene.

Jeg har prøvet at få alle oplysningerne tjekket, og havde også det held, at få mange oplysninger fra de medlemmer som var i flotillen før mig, men som idag desværre ikke lever mere.

Afdøde, tidligere flotillechef John Nielsen (Skipper) har bidraget med en del oplysninger fra flotillens start, og det har været en stor hjælp for mig med at skrive Flotillens Historie.

Hvis du skulle have oplysninger som kan bruges til udbygning eller verificering af Flotillens Historie, så er du meget velkommen til at kontakte mig.